Od zemljišta do finalnog proizvoda

Transporter sa ružinim uljem dovozi se iz Bugarske. Zaposleni u WALA raspakuju kontejnere sa vrednim proizvodima i kontrola kvaliteta uzima uzorak ulja. Uz pomoć savremenih tehnika analize, kao što su gasna hromatografija, specijalista u sopstvenoj laboratoriji analitičke kontrole kompanije će testirati ružino ulje na identitet i čistoću. Ako bugarsko ulje prođe uspešno ove testove, ono je odobreno i može se koristiti za proizvodnju WALA lekova i Dr.Hauschka Skin Care proizvoda.

Vosak, ulja, biljni materijali: svi polazni sastojci za proizvodnju WALA proizvoda su podvrgnuti raznim ispitivanjima, kao što su mikrobiološka ispitivanja, čistoća i testovi identiteta, tankoslojna hromatografija ili određivanje sadržaja sa npr. HPLC (visoko pritisnom tečnom hromatografijom).

Nepotrebno je reći da se kontrola kvaliteta ne završava ovde. Tokom celog procesa proizvodnje, zaposleni prate kritične parametre kao što su pH vrednost i konzistentnost. Pored toga, kontrola kvaliteta WALA vrši obilazak svakog proizvodnog prostora svaki dan i uzima uzorke svih gotovih proizvoda.

sledeća